Service


truckjitzeMomenteel zijn wij nog op zoek naar werk voor 2 bakwagens, die vervoeren eerst brood maar vanaf 10 uur kunnen ze nog wel meer werk gebruiken. ( minimaal 2 uur op een dag ) Bent u nog op zoek naar 1 of 2 bakwagens, die voor u het transport uit handen kunnen nemen, neem dan contact met ons op. We helpen u graag.

Ook kunnen wij voor u de oplossing bieden, wanneer u net start met uw bedrijf en nog niet de financiële mogelijkheden hebt om zelf het transport te regelen. Als u in de vakanties klem komt te zitten met personeelstekort of als er een chauffeur bij u langdurig ziek is, dan kunt u ons altijd bellen en kunnen we samen kijken of we tot een goede oplossing komen.

Bent u op zoek naar een vrachtwagen die full-time voor u kan rijden, is er altijd nog de mogelijkheid, dat we nog iemand in onze V.O.F. opnemen. Het is vanzelfsprekend, dat we dat alleen doen als het werk voor een langere periode is. Op dit moment hebben wij geen chauffeurs die nog internationale ritten rijden. Maar voor ander werk kunt u altijd contact met ons opnemen.

U kunt ons bellen op 06-53261480 of stuur ons een berichtje via de contact pagina.

 

Nu ook op facebook: www.facebook.com/dewintertransport